voor het wekelijkse eetcafé meerdere vrijwilligers die willen helpen met tafels dekken, afruimen, afwassen, serveren en de gasten voorzien van een drankje. Het eetcafé is iedere maandag in wijkcentrum ‘De Boerhoorn’. De tijden zijn van 16.00 tot 19.00 uur.

voor de maandelijkse Bingoavond 1 of 2 Barvrijwilligers. Tijdens deze avond voorzie je iedereen van een drankje en hapje. Na afloop gezamenlijk even de tafels en bar/keuken schoonmaken. De tijden zijn van 19.00 tot ongeveer 23.00 uur.

Ben je sociaal, heb je humor en vrije tijd over die je graag bij een leuke vereniging wil besteden? Neem gerust contact op met onze voorzitter Michel van Dulmen, 06-30926714 na 19.00 uur ’s avonds of stuur even een e-mail naar info@wijkverenigingoosterboer.nl.