start wandelgroep

Om de omgeving te verkennen, of om anderen de omgeving te laten kennen, voor de lichaamsbeweging, om andere mensen te leren kennen of misschien wel een andere reden. Het maakt niet uit waarom.

Lees verder

Elke 2e maandag van de maand, is er een bijeenkomst van de regionale contactgroep. De eerstvolgende keer, op 12 februari 2018 is de contactbijeenkomst voor mensen met chronische pijn van 10.00 – 12.00 uur in De Boerhoorn, Brandemaat 5 te Meppel.

Steeds opnieuw blijkt dat patiënten die contact hebben met mensen in een gelijkwaardige situatie veel steun van elkaar kunnen ondervinden. Lees verder

Kok aan het koken

Vanaf 8 januari 2018 is het eetcafé in de Boerhoorn elke week op maandag geopend. Naast onze vaste kok hebben we nog een aantal vrijwilligers bereid gevonden om te komen koken. Lees verder

Elke vrijdagmorgen op even weken kunt u onder het genot van een kopje koffie weer komen handwerken. Van 10.00 – 12.00 uur.

Zie voor de data het kopje activiteiten. De disco avonden zullen worden gesplitst in 2 groepen: 6 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar. Op de disco-avonden is er altijd begeleiding van minimaal 4 volwassenen.